دانستنیها

علمی,تاریخ،تکنولوژی،هنر,تغذیه,هوش,ورزش,رایانه,سلامتی,اندیشه,ادبی,روانشناسی و دیگر مطالب

دانستنیها

علمی,تاریخ،تکنولوژی،هنر,تغذیه,هوش,ورزش,رایانه,سلامتی,اندیشه,ادبی,روانشناسی و دیگر مطالب

دانستنیها

در این مجموعه بیش از 1000مطلب علمی،سلامت،ورزشی،تغذیه،رایانه،... برای علاقه مندان ارائه شده است.با تشکر از توجه،انتقادات و پیشنهادات شما.مهندس مجید غفوری با تجربه 30 سال مطالعه پیرامون علوم مختلف.
majidghafouri@kiau.ac.ir
ghfori@gmail.com
پیامرسان telegram.me/metallurgydata
09356139741
مشاوره و سخنرانی

بارکد شناسایی آدرس دانستنیها
بایگانی

افزونه ی قدرتمندی که برای مطلع شدن از جیمیل جدید در مرورگر فایرفاکس مورد استفاده بسیاری از مشترکین جیمیل می باشد افزونه Gmail Notifier 0.4.4 نام دارد.
ویژگی های افزونه Gmail Notifier 0.4.4:
•امنیت بالا (بدون نیاز به وارد کردن نام کاربری و کلمه عبور)
•آگاهی از ایمیلهای چند حساب کاربری گوگل به طور همزمان
•استفاده کم از پهنای باند اینترنت به دلیل استفاده از فناوری RSS
•وجود آیکون افزونه در نوار ابزار ویندوز
•اعلام هشدار صوتی هنگام دریافت جیمیل جدید
 
افزونه Gmail Notifie و دیگر افزونه هادر فایر فاکس:
پنجره کوچک افزونه در گوشه پایین سمت راست مرورگر فایرفاکس مشاهده می شود.
در تنظیمات افزونه می توانید تمامی امکانات را حذف و اضافه و یا شخصی سازی نمایید.
برای نصب افزونه به طور مستقیم بر روی فایرفاکس خود دکمه get add - ons را از منو فایر فاکس کلیک فرمایید و برنامه انتخابی خود را نصب نمایید.از دیگر برنامه ها  موجود نیز می توانید استفاده نمایید.
کنترل و اطلاع رسانی سریع جیمیل

کاربردهای اصلی RSS دو مورد زیر هستند:
نمایش تازه‌ترین عناوین وب‌سایت‌های دیگر در وب‌سایت خود و یا بالعکس (اشتراک مطالب جدید)دریافت جدیدترین مطالب سایت‌های مورد علـاقه با استفاده از نرمـ‌افزارهای ویژه (وبگردی با کارآیی بیشتر)
مبنای توسعه RSS و یا امکانات مشابه این است که وب‌سایت‌های مختلف موجود اطلـاعات خود را با قالب خاص خود نمایش میدهند.

RSS Reader چیست؟
یک نرم افزار RSSخوان الکترونیکی است. اکنون نرمـ‌افزارهای بسیاری در این زمینه وجود دارند که میتوان با دانلود آنها RSS خواند. اما به تازگی مرورگرهای اینترنتی نیز به سیستم  RSS‌خوانی الکترونیکی مجهز شده‌اند.

معرفی خوراک (فید) :
فید، خوراک، آر اس اس یا RSS فناوری است که وبگردی و کار با اینترنت را به کلی متحول نموده است. RSS مخفف
Really Simple Syndication  و یا Rich Site Summary است که در کل بهترین راه برای دسترسی به آخرین مطالب و اخبار و نوشته‏های یک وبلاگ یا سایت است. این فناوری کاربران را قادر می‏سازد تا مطالب یک وبسایت را بدون دربرداشتن  قالب سایت یا وبلاگ و بدون هر موارد اضافی به صورت خالص ببینند که همین امر به بالا رفتن سرعت بارگذاری مطالب آن سایت یا وبلاگ می‏انجامد و حجم کار را کاهش می‏دهد.

مزایای عضویت در خوراک (فید) سایتها و وبلاگها در یک نگاه :
۱- دسترسی آسان و سریع به مطالب آن سایت یا وبلاگی که مشترک شده‏اید، بدون مراجعه به آن سایت یا وبلاگ
۲- کاهش هزینه‏های اینترنت به دلیل کاهش حجم دانلود و کاهش مدت زمان اتصال به اینترنت
۳- بررسی همۀ مطالب و اخبار وبلاگها و سایتهای مورد علاقه در یک نگاه
۴- صرفه جویی در وقت به دلیل عدم نیاز به مراجعه روزانه و پی در پی به سایت یا وبلاگ مورد علاقه
۵- جمع‏آوری مجموعه‏ای از سایتهای مختلف و مورد علاقه در یک بسته (مانند گوگل ریدر) و جلوگیری از فراموش کردن آدرس سایتها و وبلاگهای مورد علاقه
۶- تاثیر ناپذیر بودن سیستم ف… در مقابل سایتها و وبلاگهای مفیدی که به اشتباه ف… شده‏اند.

چگونه عضو خوراک (فید) سایتها و وبلاگهای مورد علاقه شویم؟
به راحتی هرچه تمامتر و بدون صرف وقت و یا هزینه، بر روی آیکونRSS کلیک کرده و سپس به صورت زیر عمل می‏کنیم :
ساده ترین راه، استفاده از اشتراک گوگل و یا (Gmail) است. (باید قبلا در جیمیل عضو شده و یا به طریقی عضو گوگل باشید) به این صورت که پس از کلیک بر روی آیکون مربوط به خوراک (فید) سایت یا وبلاگ مورد نظر، صفحه ای باز می‏شود که در قسمتی از آن شما می‏توانید نوع سرویس خوراک خوان (فید ریدر) مورد علاقۀ خود را انتخاب کنید که معمولا اکثریت قریب به اتفاق از گوگل ریدر استفاده می‏کنند. به این صورت که پس از انتخاب گوگل ریدر، گزینۀ سمت راست یعنی Add to Google Reader را انتخاب نموده و تمام. شما عضو فید این وبلاگ یا سایت شدید. حال هر گاه به گوگل ریدر خود سر می‏زنید می‏توانید بروزرسانی‏های این وبلاگ یا سایت را با کلیک بر روی آن (که در لیست سمت چپ وجود دارد) مشاهده نمایید.
ضمنا در صورتیکه یک وبلاگ عضویت در فید خود را در اختیار کاربران قرار نداده بود، می توانید از آیکون فید در کنار آدرس بار یا در کی از نوارهای زیر آدرس بار مرورگر خود (فایرفاکس یا اینترنت اکسپلورر فرقی ندارد) جهت عضویت در فید آن وبلاگ استفاده کنید.
آیا فقط باید از گوگل ریدر جهت خواندن فید سایتها و وبلاگها استفاده کرد ؟
خیر. سرویسهای آنلاین بسیاری این کار را برای شما انجام می‏دهند اما ساده‏ترین و در دسترس‏ترین  آنها همین گوگل ریدر است. همچنین نرم افزارهای از جمله فیدریدر که به صورت پرتابل ارائه می‏گردد، این امکان را با سهولت هرچه تمامتر برای شما فراهم‏ آورده است.

 نحوه استفاده از RSS وبلاگ ها

برای اینکه اولین تجربه استفاده از RSS یک وبلاگ را داشته باشید ما شما را قدم به قدم راهنمایی میکنیم تا شما هم به جمع استفاده کنندگان RSS بپیوندید . در این آموزش ما از یک RSS READER آنلاین استفاده خواهیم کرد .

 1- در این مرحله شما نیاز به یک اکانت جیمیل دارید تا بتوانید از GOOGLE READER استفاده کنید . بهصفحه اصلی گوگل بروید و SIGN IN کنید تا گوگل ، شما را شناسایی کند . حالا به آدرسHTTP://WWW.GOOGLE.COM/READER بروید تا وارد صفحه RSS READER گوگل شوید .

2- RSS هر وبلاگ با نمایش یک لینک در وبلاگ نشان داده شده است . به یک وبلاگ بروید و لینک RSS آن را با کلیک راست COPY کنید . بطور مثال من RSS یک وبلاگ نمونه را با آدرس

HTTP://DANESTANIHA.BLOG.IR/RSS.XML کپی نموده .

3- حالا در صفحه GOOGLE READER ، در قسمت آدرس RSS را در جعبه جستجوی بالای صفحه واردکنید و ENTER را بزنید . گوگل با استفاده از لینک معرفی شده ، آخرین پستهای سایت مذکور را به شما نمایش میدهد. برای اینکه این RSS به مجموعه RSS های شما اضافه شود دکمهSUBSCRIBEرا فشار دهید .

شما یک RSS را با موفقیت به GOOGLE READER خود اضافه کردید . برای سایر سایت ها نیز میتوانید عمل فوق را تکرار کنید.

حذف یک RSS :

برای حذف کردن یک RSS از لیست RSS های خود در GOOGLE READER دکمه EDIT SUBSCRIBTIONS را در بالای صفحه فشار دهید . لیستی از RSS های شما در کادر بالای صفحه به نمایش در خواهد آمد . روی RSS مورد نظر کلیک کنید و دکمه UNSUBSCRIBE را فشاردهید تا این لینک از RSS های شما حذف گردد.

 RSSچیست