دانستنیها

علمی,تاریخ،تکنولوژی،هنر,تغذیه,هوش,ورزش,رایانه,سلامتی,اندیشه,ادبی,روانشناسی و دیگر مطالب

دانستنیها

علمی,تاریخ،تکنولوژی،هنر,تغذیه,هوش,ورزش,رایانه,سلامتی,اندیشه,ادبی,روانشناسی و دیگر مطالب

دانستنیها

در این مجموعه بیش از 1000مطلب علمی،سلامت،ورزشی،تغذیه،رایانه،... برای علاقه مندان ارائه شده است.با تشکر از توجه،انتقادات و پیشنهادات شما.مهندس مجید غفوری با تجربه 30 سال مطالعه پیرامون علوم مختلف.
majidghafouri@kiau.ac.ir
ghfori@gmail.com
پیامرسان telegram.me/metallurgydata
09356139741
مشاوره و سخنرانی

بارکد شناسایی آدرس دانستنیها
بایگانی

شکر فاقد کلیه مواد مغذی، ویتامین‌ها و املاح است و بهتر است افراد کمتر از 5 درصد انرژی روزانه خود را از شکر دریافت کنند.
شکر محصولی است که انرژی فراوان دارد و فاقد کلیه مواد مغذی به حساب می‌آید شکر هیچ گونه ویتامین و املاحی ندارد هر گرم شکر 4 کالری انرژی به ما می دهد. انجمن غذای آمریکا ذکر می کند که بهتر است افراد کمتر از 5 درصد انرژی روزانه‌ خود را از شکر دریافت کنند.
در آقایان بهتر است کمتر از 150 کالری در روز انرژی دریافت کنند و در خانم‌ها کمتر از 100 کالری در روز شکر دریافت شود. همان طور که گفته شد شکر فاقد املاح و مواد معدنی است و حالت ذخیره‌ای در بدن پیدا می‌کند و می‌تواند قندها به چربی‌ها از نوع تری‌گلیسیرین تبدیل شده و ذخیره شوند.
این ذخیره نشدن معمولا اولین نقطه‌ای که در بدن اتفاق می‌افتد شکم و پهلو است. بنابراین اگر ما کالری اضافه را از شکر دریافت کنیم نه تنها کمکی به ما نمی‌کند بلکه باعث اضافه شدن وزنمان و باعث اضافه شدن سایز دور کمر ما می‌شود.
افراد تا جایی که بتوانند از شکر کمتر استفاده کنند به عنوان مثال اگر بخواهیم بگوییم مواد غذایی چقدر شکر دارد می‌گوییم یک قوطی نوشابه حاوی هفت قاشق چایی خوری شکر است یک دونات متوسط 3.5 قاشق، یک برش کیک میوه‌ای 5 قاشق، یک برش کیک اسفنجی و هویجی 3 قاشق چای خوری شکر دارد.
بنابراین خیلی وقت‌ها شکرهایی که دریافت می‌کنیم به آن توجه نمی‌کنیم و به راحتی کیک استفاده می‌کنیم فارغ از اینکه حاوی شکر فراوانی است.

http://s6.picofile.com/file/8186824768/%D8%AE%D8%B1%D8%B3.jpg